Komşu tehdit ediyor
Taşınırken alt kat konuşumuz için pek sağlıklı bir ruh halinde olmadığına dair uyarılmıştık. Hakikaten taşındıktan kısa bir süre sonra evde halı yok, ayak sesi geliyor, balkondan su sızıyor gibi şikayetlerde bulundular. Hiçbiri gerçek değildi. O dönem 2 yaşında olan, iki haftada bir birkaç saat bize gelen yeğenimin ayak sesinden rahatsız olduklarını söyleyip babama küfrederek kavga çıkardılar, aşağı in oğlun da gelsin diyerek tehdit ettiler. Rv sahibinin numarasını bulup gürültü yapmak için evde topuklu terliklerle geziyorlar diye iftira atarak şikayet ettiler. Oysa evde topuklu terlik yok ve işim sebebiyle akşamdan akşama eve geldiğim bir dönemdi. Son olarak da abim eşi ve çocuğuyla aşağı inerken önlerini kesip sizi dışarıda bulurum diyerek tehdit ederek üstlerine yürüdüler. Evde temizlik yapmaya, çamaşır makinesi çalıştırmaya bile korkar oldum. Ses konusunda çok dikkatli olduğumuz halde sürekli tehdit ediliyoruz. Nasıl bir çözüm bulabiliriz?
"Komşu tehdit ediyor" kararları bulmak ister misiniz? Arama kavramlarınızı sayfanın en üstündeki arama çubuğuna yazıp ara tuşuna basmanız yeterli olacaktır.
Yorumlar
Sorulara verilen cevaplar tartışma amaçlı olup hukuki sorunlarla ilgili konularda avukatlardan destek almanız önerilir.
Sitede yazılan cevaplardan ötürü yaşanan hukuki sorun ve mağduriyetlerden hukukmedeniyeti.org sorumlu değildir.
Henüz cevap yazılmamış.
Cevap Yaz
SON HUKUKİ SORULAR
- Yeşil alan
- Yetkisizlik kararı
- Kpss 2023 sınav başvuru iptali nasıl yapılır?
- Ülke bütünlüğü ne demek
- Apartman çatı tadilatı
- Megaloman kelimesi hakaret sayılır mı?
- Kiracının elektriğini kesmemiz ve şikayet
- Kilima motoru gurultusu
- Kara yollarının istimlak ettiği arazilerde yol acılması ne kadar sürede sona erer mahkeme 11 yıldır devam ediyor. bir türlü sonlamadı şuan yol sorunumuz var
- Yalan ifade ile yanlış veraset çıkarmak